diumenge, 8 de març del 2015

COL·LECCIONEM PARAULES!

Bon dia a tothom, 
Us volia ensenyar el que tenim al racó de lletres, espai sobre el que us he anat explicant alguna coseta...
Allà hi tenim alguns pots on hi col·leccionem paraules igual que fa la protagonista del conte que treballem "la Coleccionista de Palabras" que podem compartir amb els companys. 
De moment, els boixos/es van escollir col·leccionar paraules divertides i paraules boniques. La veritat és que quan vaig demanar als menuts quina paraula divertida i bonica volien escriure estaven una mica sorpresos, indecisos, potser un poc perduts ... A poc a poc i amb l'ajuda d'algunes preguntes van anar fent memòria tot pensant en coses que els feien gràcia i coses que els feien sentir bé...
Crec que és una manera fantàstica de treballar les emocions (que ens fa sentir bé, que ens fa somriure, amb qui ens divertim...) al mateix temps que treballem la lectoescriptura.

Quines paraules divertides hi podem trobar de moment? 

Pou: tal com m'ha explicat en Jordi és un joc molt divertit que consisteix en tenir cura d'un personatge: li has de donar menjar, netejar-lo,...

Cuentos: en Theo em va explicar que es diverteix molt quan els seus pares li expliquen contes! Diu que és un moment en què s'ho passa molt bé! 

Parc: En Sergi va decidir escriure aquesta paraula perquè és un lloc on gaudeix jugant amb els amics. 

Jugar: Na Lucia em va explicar que li agrada molt jugar amb els seus amics i amigues!
 


Quines paraules boniques hi podem trobar de moment?
Abrazo: Na Maria G. em va explicar que li agraden molt les abraçades. Diu que es sent molt bé quan l'abracen! 
Gracias: Na Maria G. també va voler escriure aquesta preciosa paraula i és que que t'agraeixin quelcom que has fet et fa sentir molt bé! 





A poc a poc anirem ampliant la nostra col·lecció de paraules les quals els menuts podran compartir amb  els altres a través de cartes! 

I és que a n'aquest racó també tenim una bústia per a què els boixos/es puguin escriure's cartes entre ells o regalar algun dibuix!

Ja us aniré explicant més cosetes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada