divendres, 24 d’abril del 2015

PREPAREM LA FESTA DE LA PRIMAVERA

Aquest dimarts a l'hora de plàstica vam començar a preparar la festa de la primavera que celebrarem el dissabte dia 16 de Maig.

Els vaig explicar els tallers que portaríem a terme i vam parlar sobre els preparatius que havíem de fer: la decoració, les manualitats que podíem fer pel mercat artesà,...
Així que ens vam posar mans a l'obra i vam començar a crear pulseres. Una bona manera de treballar la motricitat fina! Passar les boles al fil requereix de concetració i i una bona coordinació oculo-manual!
La veritat és que va ser una activitat ben entretinguda, els boixos/es es van ben concentrar i es mostraven tranquils, relaxats i ben contents!










També vam dibuixar algunes flors per a penjar a les finestres i ambientar la nostra aula tot cantant la cançó Benvinguda primavera! Mireu que polides han quedat!






A les 12:00 vam interrompre la classe ja que a l'escola volíem sumar-nos a les mostres de condol que molts centres educatius han dut a terme per la tràgica mort d’un professor de l’Institut Joan Fuster de Barcelona a mans d’un alumne del centre. 

La veritat és que no sabía molt bé com els petits afrontaríen la notícia...Els vaig explicar que a Barcelona havia passat un fet tràgic: un alumne havia fet mal a un docent i alguns companys seus. Per això, a l'escola hem decidit sortir al pati per a fer un minut de silenci com una manera de mostrar la nostra tristesa, per a dir al món que no ens agrada la violència...

Els més grans van començar a fer preguntes i amb molta naturalitat vaig anar contestant-les. Els boixos/es amb molt respecte vam anar cap al pati a fer un minut silenci.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada