diumenge, 3 de maig del 2015

D'OCA A OCA I TIRO PERQUÈ EM TOCA

Hola Families,
Fa algunes setmanes que el dimarts abans de plàstica amb els boixos/es més grans juguem a un joc ben conegut per a tots: La oca!

Aquesta oca però, és una mica especial perquè a les caselles a part de trobar-hi els dibuixos de les oques també hi trobem les vocals de l'abecedari en majúscula i minúscula!

Els boixos/es han d'anar avançant pel taulell fins arribar a la meta tot formant paraules que continguin el so vocàlic de la casella on han caigut!
És un joc divertit en el que els menuts aprenen a respectar els torns de tir; a estar atents a la partida tot escoltant les paraules que diuen els seus companys (ja que no es poden repetir);  repassen el comptatge avançant i retrocedint; relacionen sons amb paraules familiars; etc...

 




 Amb els boixos més petits durant aquest temps anem repassant el so i el nom de les lletres de l'abecedari. En l'aprenentatge del procés lectoescriptor és important conèixer no només el nom de cada lletra sinó també el so que aquesta pot emetre. Si coneixen el so que cada lletra fa esbrinaran quina lletra han d'escriure quan es pronuncia una paraula amb més facilitat! 
Pas a pas anem avançant!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada