diumenge, 17 de maig del 2015

RELAXACIÓ!

Els dilluns, els boixos/es entren a l'aula plens d'energia després d'haver fet activitats de molt moviment a psicomotricitat. 
Per ajudar-los a relaxar-se i poder realitzar una tasca que requereix de concetració (llibre de les lletres) solem fer un quartet de relaxació. 

Així doncs, aquests darrers dilluns hem començat una tècnica de relaxació que s'anomena "relaxació muscular de Koeppen". Amb una música suau de fons els nens i nenes s'estiren i van escoltant una divertida història amb la qual estiren els cos, contrauen i relaxen els músculs! 

S'imaginen, per exemple,que són una tortuga que està ben tranquil·la asseguda damunt una roca al costat d'un estany però de sobte, senten que s'acosta un perill i s'amaguen a dins la closca intentant portar les espatlles cap a les orelles! Llavors, el perill passa i poden tornar a estirar-se i relaxar-se ...

Després s'imaginen que són un gat mandrós que estira els braços cap amunt, després cap endarrere. També, estira mooooolt les cames, cap a totes les direccions!!! Llavors, aquest gat ben mandrós té molta son, està tan relaxat que es posa a dormir! 


 








Llavors, ja estem ben relaxats per a seguir treballant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada