divendres, 29 de maig del 2015

"WALKING IN THE JUNGLE" I COMIAT LIZA!

Aquest dimecres vam començar la sessió de música amb el joc del rei del silenci. Aquest cop, el rei del silenci va ser en Jordi!
Després de veure el vídeo de la cançó al vídeoprojector, en Jordi va escollir quin animal volia representar i es va penjar la imatge pertinent per la cinta del cap:
  • The tiger!!!!!


Llavors, havia de triar a 3 companys més perquè elegíssin quin animal volien representar per escenificar la cançó.  Ens quedaven: "the frog", "the toucan" and "the monkey".

Va escollir a na Lucia, na Maria G. i en Luca. D'un en un anàven escollint l'animal que volíen i s'aferraven la imatge de l'animal a la cinta del cap.


 Llavors, els animals es van amagar per l'aula i ...

.

Els excursionistes: en Theo, n'Elisa, en Sergi, na Maria P i jo anàvem caminant per la jungla tot ballant la cançó i trobant-nos tots els animals!

 



I arriba l'animal més esperat........THE TIGER!!! És l'animal que més els diverteix ja que els excursionistes surten corrents al veure'l perquè tenen molta por... la classe és converteix en un autèntic concert!



Després vam canviar, de manera que qui havia sigut animal ara es convertia en excursionista!

Finalment, per tal d'agraïr a na Liza (l'auxiliar de conversa) el temps que ha passat amb nosaltres i l'ajuda que ens ha ofert li vam fer un dibuix perquè ens pogues recordar per sempre!






Gràcies per tot Liza!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada