diumenge, 17 de maig del 2015

LA CAPSA DE VIDA D'EN LUCA

Bona tarda famílies!
Aquest passat dilluns vam obrir la darrera capsa de vida, la capsa d'en Luca.

Ben feliç i somrient en Luca ens anava mostrant el que aquesta contenia. Amb l'ajuda d'algunes preguntes que anàva fent-li i del recolzament sincer i proper d'en Theo, en Luca ens va anar explicant il·lusionadament cada objecte que ens ensenyava: una bandera de Londres; un poster que havia elaborat amb l'ajuda de la seva família on hi vam poder veure fotografies dels seus avis, de'n Theo i dels seus pares; un souvenir que quan l'agitaves semblava que plovia i algun cotxe amb el que tant gaudeix jugant!
Els boixos/es escoltaven atentament, li anàven fent algunes preguntes i l'hi demanaven que els ensenyés de ben aprop tots els objectes! 
Mireu mireu!

















Llavors, quan la presentació va acabar cada boix/a va escriure i/o dibuixar quelcom que li havia agradat de la presentació de la capsa d'en Luca!

Un cop acabat aquest emotiu i preciós projecte us vull donar les gràcies a tots per a la vostra col·laboració. El projecte, se'ns dubte, ha fet que ens coneguem millor i, a permès als infants desenvolupar l'expressió oral d'una forma significativa per a ells; treballar l'atenció i escolta activa; el llenguatge plàstic i escrit; fomentar el respecte cap als demés;... En definitva, ens ha permés créixer i desenvolupar totes les capacitats!

MIL I UNA GRÀCIES!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada