dimecres, 20 de maig del 2015

PRENEM DECISIONS PREPARANT EL FESTIVAL D'ESTIU!

Bon dia Famílies!
La setmana passada ja vam començar a parlar amb els boixos/es sobre la festa de final de curs que es celebrarà el dia 18 de Juny. Hi queda temps però hem de començar a decidir quina cançó cantarem i/o ballarem tots plegats!!

Els havia demanat si tenien alguna suggerència i en van sortir dues: la cançó de Rudolf el Reno i de Frozen. Els vaig explicar que la festa de final de curs la celebrem perquè l'escola s'acaba i és una forma d'acomiada-nos i donar la benvinguda a l'estiu. Axí que millor si aprenem una cançó nova relacionada amb l'estiu!!!

Aprofitant que el dilluns ja no teníem cap capsa de vida per obrir, vam conversar sobre l'estiu: Què és l'estiu? Què feim a l'estiu? Ells em van anar responent: a l'estiu fa molta calor;anem a la platja; anem a la piscina;viatjem;estem amb els amics, família ...
Els vaig explicar que havia buscat algunes cançons que parlen de l'estiu i que podíem escoltar-les i decidir entre tots quina els agradaria aprendre.

Les cançons que els vaig ensenyar es titulen "L'Estiu" i "Les vacances" . En desconec l'autor però us penjo l'enllaç del bloc d'on les vaig extreure per si les voleu escoltar (cliqueu damunt la fotografia per accedir al bloc)! 
http://fterensi.wix.com/canons-destiu

Així doncs, després d'escoltar-les vam fer una votació i vam iniciar el recompte de vots:
  • L'estiu: va tenir 5 vots
  • Les vacances: 3 vots

Per tant, la decisió ha estat aprendre la cançó "L'estiu"! Us la penjo per si la voleu anar practicant amb els boixos/es (cliceu damunt la imatge per escoltar-la)

www.dropbox.com/s/xudenmekoimv16w/LESTIU%202.mp3?dl=0

Llavors, alguns d'ells van començar a proposar idees que podíem fer: pintar un mural de l'estiu, portar una "sombrilla", una tovallola, fins i tot construir una barca (com l'autobús que van fer els de primària per la festa de la primavera pel photocall) ... 

Quines bones idees que tenen aquests menuts!! Primer anirem aprenent la cançó i a poc a poc anirem consensuant quins complements portarem o farem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada